Zerena Logo
Discovery sessie
Merkstrategie
Merkidentiteit
Merkhandleiding
Print design
Web design
Zerena is een kledingmerk die comfortabele maar toffe sets maakt. Zelf noemen ze dit ‘comfort attire’. Alle kleding wordt handgemaakt in Colombia en voor de sets worden alleen luxueze en duurzame stoffen gebruikt. Het merk wil zich afzetten tegen de fast fashion industrie door op een eerlijke manier duurzame kleding te maken.
Zerena merkhandleiding

Over het project

Voor dit project ben ik gevraagd om een identiteit te ontwerpen en daar vervolgens mee de website, verpakking en andere marketingmaterialen te branden. Zerena zal in december 2022 gelanceerd worden en tegen die tijd kun je op deze pagina zien hoe de merkdocumentatie tot leven komt in alle touchpoints.

De uitdaging

Het bedrijf Zerena zat op het moment dat dit project van start ging nog in de concept fase. De oprichter en de eigenaar was vooral nog gefocust op het product en het was daarom aan mij om mij te achterhalen wat voor klant het merk wil gaan aantrekken, op wat voor unieke manier Zerena zich met dat soort klanten wilt gaan verbinden en wat voor vibe die relatie zou versterken.

Het proces

Het resultaat

Het resultaat op dit moment is een merkhandleiding van 50 pagina’s. Hierin wordt beschreven wat voor boodschap een merkuiting van Zerena moet bevatten, hoe dat er visueel uit moet zien en op wat voor toon er gecomuniceerd moet worden.

De ervaring van Zerena

Een klant die trots is op de staat van zijn of haar merk is waar ik het voor doe

Luisa Monsalve

Luisa Monsalve

Oprichter Zerena

Inspiring, exciting, proud

Teun helped me with building my brand from scratch. I am super proud of the final result. I did not know what a brand strategy was before but it really helped me with making my communication and identity as attractive as possible for the client that I want to attract. The brand manual is the best way to get people on board with what I want to achieve with Zerena. I highly recommend working with Tribelines if you want to be leading a strong brand besides owning a business.