Mabuflow Logo
Discovery sessie
Merkstrategie
Merkidentiteit
Merkhandleiding
Print design
Web design

Mabuflow is de eenmanszaak Marco Ruiter waarmee hij mindset, ademhaling en kou workshops organiseert voor particulieren en bedrijven.

Mabuflow merkhandleiding

Over het project

Voor dit project ben ik gevraagd om een identiteit te ontwerpen waarmee ik vervolgens de website en marketingmaterialen mocht branden. Aangezien de opdrachtever zijn bedrijf aan het opstarten was heb ik een speciale merkhandleiding voor ZZP’ers opgesteld.

De uitdaging

Mijn grootste uitdaging binnen dit project was de kerncommunicatie. Veel mensen staan skeptisch tegenover de onderwerpen mindfullness, ademhaling en kou therapie. Het was daarom aan mij om een merkverhaal te schrijven die alle twijfels, vragen en onzekerheden bij de lezer wegnam.

Het proces

Het resultaat

Het resultaat is een 40 pagina tellende merkhandleiding waarmee de ZZP’er zelf maar ook alle workshop locaties kunnen communiceren en creëren in de naam van Mabu Flow. Zelf heb ik de kerncommunicatie en merkidentiteit mogen vertalen naar onder anderen de website, een flyer, business cards en stickers.

De ervaring van MabuFlow

Een klant die trots is op de staat van zijn of haar merk is waar ik het voor doe

Marco Ruiter | Mabuflow

Marco Ruiter

Oprichter MabuFlow

Inspirerend, motiverend, trots

Tribelines toonde het potentieel van mijn ondernemersdroom tijdens de discovery sessie. Het gaf me veel vertrouwen en maakte me enthousiast over de toekomst. Ik voelde mij het gehele proces voor 100% betrokken en kon daardoor de juiste keuzes maken. De visuele prototyping is daar het perfecte voorbeeld van. Door de verschillende stappen in het proces zorgvuldig samen met mij uit te voeren ligt er nu een helder plan als stevige basis om mijn onderneming te gaan realiseren.

Andere projecten